Schoenenzaak Scapino aan Middenweg in Heerhugowaard overvall… – Noordhollands Dagblad

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl

Gisteravond is Scapino in Heerhugowaard overvallen aan de Middenweg in Heerhugowaard. De politie is op zoek naar drie mannen. De mannen hebben geld gestolen.

Twee mannen zijn na de overval op de vlucht geslagen. Een man is 1.90 meter lang en de ander is 1.85 meter lang. Een draagt een petje met een capuchon er overheen.

Iedereen in de buurt wordt gevraagd uit te kijken naar de daders. De overval vond plaats op vrijdagavond omstreeks 20.10 uur. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

De makers van Hardnieuws brengen het nieuws al heel wat jaren. Hardnieuws, een zelfstandige organisatie, heeft tot doel het nieuws dat je raakt, snel te brengen.

Tijdens de overval waren er zowel medewerkers en klanten in de winkel aanwezig toen er drie mannen de winkel binnen kwamen. Zij liepen naar de kassa en eisten geld. Om hun eis kracht bij te zetten werd het personeel bedreigd met een mogelijk vuurwapen.

Het gebruik van materiaal is niet toegestaan zonder voorgaande toestemming. Bij interesse in beeldmateriaal, kan contact worden opgenomen.

Nadat zij een nog onbekend geldbedrag buit hadden gemaakt, gingen de overvallers er lopend vandoor in de richting van de Bickerstraat. Bij de overval raakte niemand gewond. De overvallers droegen donkere (zwarte) kleding. Zij hadden hun gezicht bedekt.

HEERHUGOWAARD – Vrijdagavond 11 oktober rond 20.15 uur heeft een overval plaatsgevonden aan de Middenweg in Heerhugowaard.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Er werden echter geen verdachten meer aangetroffen.

Oegstgeest – Zondagmiddag 13 oktober rond 13.40 uur trok de landing van een traumahelikopter aan de Linn [ Lees verder ]