Horeca in Heerhugowaard zucht onder criminaliteit: en alweer een overval met wapens – Noordhollands Dagblad

Heerhugowaard Alweer een overval in Heerhugowaard. De politie is op zoek naar drie gemaskerde mannen met een wapen, die donderdagavond het personeel van Dominos Pizza aan de Raadhuisstraat de stuipen op het lijf joegen.

Ze kwamen rond 20.15 uur binnen. Een van hen haalde een vuurwapen tevoorschijn en bedreigde een medewerker, terwijl zijn twee maten over de toonbank klommen. Het personeelslid werd gedwongen de kassalade …

Bedreigen Een van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich en bedreigde hiermee een medewerker. De andere twee klommen over de toonbank. Het personeelslid moest vervolgens in een zak de kassalade legen. Het drietal ging er uiteindelijk via de achterzijde van de pizzeria vandoor.

De politie is op zoek naar drie mannen die ook een wapen bij zich zouden hebben. Of er iets is meegenomen door de daders is niet bekend gemaakt, voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

HEERHUGOWAARD – Donderdagavond 7 november is de Domino’s Pizza aan de Raadhuisstraat overvallen door drie personen. De overvallers gingen er met een geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond. Rond 20.15 uur kwamen drie mannen met gezicht bedekkende kleding de zaak binnen.