Gewapende overval op boekwinkel bij station Heerlen

Gewapende overval op boekwinkel bij station Heerlen
Gewapende overval op boekwinkel bij station Heerlen
Heerlen – Woensdagmiddag heeft er rond 15.20 uur een gewapende overval plaatsgevonden in een boekwinkel op het treinstation. Bij deze overval raakte niemand gewond. De dader ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De onbekende man kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een wapen. Nadat hij geld uit de kassa had ontvangen ging hij er in onbekende richting vandoor. De politie is daarna een zoekactie gestart naar de dader van deze overval. Niemand raakte gewond. Ook is er een Burgernetbericht verzonden met daarin het signalement van de overvaller. Het zou gaan om een man van ongever 1.70 meter lang, hij droeg een groene jas en groene pet, en had een kleine snor. Vermoedelijk is hij rond de 35 jaar oud.  Bent u getuige geweest van de overval of heeft u andere informatie, bel dan 09008844. Bij aantreffen van de verdachte bel 112. Benader de persoon niet zelf. 

Bij het station in de Nederlandse stad Heerlen is woensdagmiddag rond 15.30 uur een boekenwinkel overvallen. Een gewapende man bedreigde het personeel en ging aan de haal met de inhoud van de kassa.

De gewapende overval vond plaats in boekenwinkel AKO. De dader kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een wapen. Nadat hij geld uit de kassa ontving …

Limburger én wereldburger: Jelle Smets doceert Engels aan Chinese privé-universiteit

Mocht hij een paar eeuwen eerder zijn geboren, zou Diepenbekenaar Jelle Smets zeker ontdekkingsreizi…


Heerlen at Twitter: