Man in eigen woning in Heerlen beschoten: nu in levensgevaar

Het Openbaar Ministerie en de politie hebben een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gevormd naar aanleiding van een gewonde man die dinsdagochtend in zijn woning aan de Groningerstraat werd aangetroffen.

Een team van vijfentwintig rechercheurs zal onderzoek doen naar het geweldsincident waarbij vermoedelijk is geschoten. Het slachtoffer verblijft nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat het motief of aanleiding voor het schietincident is. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.Gewonde manDinsdagochtend 30 oktober hoorden buren het slachtoffer in zijn woning aan de Groningerstraat rond 05.00 uur om hulp roepen. De man werd gewond in zijn woning aangetroffen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar twee verdachten die betrokken zouden zijn bij het geweldsincident. Zij werden echter niet meer aangetroffenOnderzoek politieDoor medewerkers van Forensische Opsporing is er direct na het incident een technisch onderzoek gestart in en rondom de woning aan de Groningerstraat in Heerlen. Met dit onderzoek wil de politie eventuele aanwijzingen of sporen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek veiligstellen.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer mogelijk tussen 01.00 en 05.00 uur is beschoten in zijn woning. Door politiemedewerkers zal er een buurtonderzoek gehouden worden op donderdag. Daarnaast is er op de betreffende dinsdagochtend na de melding via Burgernet een oproep gedaan aan deelnemers om mee uit te kijken naar de twee blanke verdachten, geschat rond de 30 jaar. Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bril.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer mogelijk tussen 01.00 en 05.00 uur is beschoten in zijn woning. Door politiemedewerkers zal er een buurtonderzoek gehouden worden op donderdag. Daarnaast is er op de betreffende dinsdagochtend na de melding via Burgernet een oproep gedaan aan deelnemers om mee uit te kijken naar de twee blanke verdachten, geschat rond de 30 jaar. Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bril.Iets gezien? Deel je informatie!Getuigen die meer informatie hebben over dit incident of de gezochte verdachten kunnen de politie bellen via 0900 – 88 44 of geheel anoniem via 0800-7000. Mocht u fotos of videobeelden hebben die van belang kunnen zijn voor het onderzoek, dan kunt u deze via het onderstaande tipformulier uploaden samen met uw informatie.

Dinsdagochtend 30 oktober hoorden buren het slachtoffer in zijn woning aan de Groningerstraat rond 05.00 uur om hulp roepen. De man werd gewond in zijn woning aangetroffen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar twee verdachten die betrokken zouden zijn bij het geweldsincident. Zij werden echter niet meer aangetroffen

Alarmeringen.nl bestaat sinds 2004 en omvat de grootste database met 112 meldingen van Nederland. De site is maandelijks goed voor meer dan 5 miljoen pageviews.

Het slachtoffer verblijft nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Onduidelijk is wat het motief of aanleiding voor het schietincident is geweest. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.  

Een team van vijfentwintig rechercheurs zal onderzoek doen naar het geweldsincident waarbij vermoedelijk is geschoten. Het slachtoffer verblijft nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat het motief of aanleiding voor het schietincident is. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie is inmiddels een grootschalig onderzoek gestart. Een team van vijfentwintig rechercheurs doet onderzoek naar het geweldsincident.

Schreeuwen om hulp Buren hoorden het slachtoffer in zijn woning aan de Groningerstraat rond 05.00 uur om hulp roepen. De man werd gewond in zijn woning aangetroffen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar twee verdachten die betrokken zouden zijn bij het geweldsincident. Zij werden echter niet meer aangetroffen

Heerlen – Het Openbaar Ministerie en de politie hebben een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gevormd naar aanleiding van een gewonde man die dinsdagochtend in zijn woning aan de Groningerstraat werd aangetroffen.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben direct na het incident een technisch onderzoek gehoudent in en rondom de woning. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer mogelijk tussen 01.00 en 05.00 uur is beschoten in zijn woning. Politiemedewerkers zullen donderdag een buurtonderzoek houden. 

Oproep Op Burgernet is een oproep gedaan om uit te kijken naar twee blanke verdachten, die ongeveer 30 jaar oud zijn.  Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bril.