Michiel Veenstra verkozen tot Online Radio Ambassadeur 2018

Michiel Veenstra verkozen tot Online Radio Ambassadeur 2018
Michiel Veenstra gekozen tot Online Radio Ambassadeur 2018
Veenstra is erg blij met de uitslag: “Wow, wat een ontzettend grote eer! Ik weet wie er in de jury zitten en die heb ik hoog zitten. Ik zal mij nog harder gaan inzetten voor de kracht en schoonheid van podcasting.”

De radio-dj is al jaren bezig met het maken van programmas voor internetradio. Ook maakt hij meerdere podcasts, waaronder Michiel Met, D-Tales en V2 Podcasts.

Eerder schreef de dj ook al geschiedenis door als eerste radiomaker ter wereld een radioprogramma te presenteren vanaf de Noordpool.

De award voor Online Radio Ambassadeur wordt uitgereikt tijdens de Dutch Media Week, gepresenteerd door De Zwart. Dan wordt ook bekendgemaakt wie de winnaars zijn van Beste Online Radiostation, Beste Podcast en Beste Presentator.

In het radioprogramma De Perstribune (NPO Radio 1) is zojuist bekend gemaakt dat Michiel Veenstra de Online Radio Ambassadeur 2018 is geworden. De bekendmaking is een aanloop naar de uitreiking van de Online Radio Awards 2018 op dinsdag 4 september. Daar zal de bekende radio-dj zijn award officieel uitgereikt krijgen. Tijdens de awardshow in Beeld en Geluid (Hilversum) worden dan ook de awards voor Beste Online Radiostation, Beste Podcast en Beste Presentator bekend gemaakt.

« Blog Erik de Zwart: Fietsen voor een plaatje Open Studiodagen trekken 35.000 bezoekers »