Inwoner Hollands Kroon gewond bij schietpartij Den Helder – Hollands Kroon Actueel

Inwoner Hollands Kroon gewond bij schietpartij Den Helder - Hollands Kroon Actueel
Drie gewonden bij schietpartij
Den Helder – In de nacht van vrijdag op zaterdag, kort voor middernacht vond er op het parkeerterrein bij een restaurant aan de Verkeerstorenweg in Den Helder een schietincident plaats. Drie mannen die in een auto zaten, raakten gewond. Een verdachte kon worden aangehouden, een tweede is nog voortvluchtig.

Omstreeks 23.55 uur kreeg de politie melding van het schietincident. Ter plaatse trof de politie een personenauto aan waarop geschoten was. Bij de auto waren drie slachtoffers aanwezig. Het ging om een 27-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon en twee mannen van 24 en 21 jaar uit de gemeente Den Helder. De drie slachtoffers werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zij verkeren niet in levensgevaar.

#Denhelder. #Schietincident Verkeerstorenweg. Drie gewonden vervoerd naar ziekenhuis. Politie houdt een verdachte aan. Naar een tweede verdachte wordt gezocht.

Uit een eerste onderzoek bleek er mogelijk sprake te zijn van twee daders, die weg waren gereden op een motorscooter. Na een zoektocht werd een verdachte en het vermoedelijke voertuig aangetroffen. Het gaat om een 48-jarige man uit Leeuwarden. De tweede verdachte werd, ondank de inzet van een speurhond en een helikopter, niet aangetroffen.

De drie slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden; naar een tweede verdachte wordt nog gezocht.

De verdachte zit in volledige beperkingen. Inhoudelijke informatie over het incident wordt daarom niet verstrekt.

Het schietincident vond plaats op de parkeerplaats bij de McDonalds. Over het motief van de verdachten is nog niets bekend.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident of naar mensen die hier informatie over hebben. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bij een schietpartij op de parkeerplaats van een McDonalds in Den Helder zijn drie gewonden gevallen.

Het gaat om een 27-jarige man uit Hollands Kroon en twee mannen van 24 en 21 jaar uit Den Helder. Een van hen kon ter plaatse worden behandeld aan zijn verwondingen. De andere twee werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zij verkeren niet in levensgevaar.

Volgens de politie werden de drie beschoten toen zij in een auto zaten. De verdachten reden op een scooter. Een verdachte, een 48-jarige man uit Leeuwarden, is aangehouden. De ander is ondanks een speurtocht met een speurhond en helikopter niet aangetroffen.

De verdachte zit in volledige beperkingen. Inhoudelijke informatie over het incident wordt daarom niet verstrekt.

De schietpartij gebeurde vrijdag even voor middernacht. Op dat moment was het fastfoodrestaurant met McDrive geopend.

Een 36-jarige man uit Tilburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag op het Rooseveltplein beschoten terwijl hij in zijn auto zat. Hij is daarbij lichtgewond geraakt.

De auto van de man vertoonde kogelinslagen. Ook op het plein zijn meerdere kogelinslagen en hulzen gevonden.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.