Man brengt mortier die op scherp staat naar politiebureau in Hoogeveen – AD.nl

Man brengt mortier die op scherp staat naar politiebureau in Hoogeveen - AD.nl
Man brengt mortier die op scherp staat naar politiebureau Hoogeveen: Levensgevaarlijk
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Algemeen Gezondheid Amusement Evenementen Moviepanel Sport 112/Misdaad Politiek Zakelijk Dossiers Bethesda Overval Lotus IJsbaan Marcel Hoogerbrugge Sharleyne Muziekweekend Pesse Columns Koopman op pad Yvonne Bijl-Hooijer (Drentse Taol) 112/Misdaad  Man komt met op scherp gestelde mortier naar politiebureau 14 september 2019 – 22:51 Regionieuws Hoogeveen 1746 Views 0 reacties Hoogeveen – Vanmiddag kwam een man met een mortier naar het politiebureau in Hoogeveen. Deze had hij gevonden met zijn metaaldetector.

Levensgevaarlijk! De mortier stond namelijk op scherp en is uiteindelijk door de EOD tot ontploffing gebracht. Kom jij nou ook zo’n explosief tegen? Neem veilige afstand en bel de politie!

Vanmiddag kwam een man met een mortier naar het politiebureau in Hoogeveen. Deze had hij gevonden met zijn metaaldetector. Levensgevaarlijk! De mortier stond namelijk op scherp en is uiteindelijk door de EOD tot ontploffing gebracht. Kom jij nou ook zo'n explosief tegen? Neem veilige afstand en bel de politie! ^KL