N50 geblokkeerd door ongeluk op Eilandbrug bij Kampen – De Stentor

N50 geblokkeerd door ongeluk op Eilandbrug bij Kampen - De Stentor
Flinke vertraging op Overijsselse wegen door ongeluk en kapotte vrachtwagen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Een drukke ochtendspits in Overijssel. Door een ongeluk op de N50 stond er in beide richtingen een flinke file. Op het hoogtepunt bedroeg de vertraging een uur. In Twente stond het verkeer vast op de A1 en A35 door een vrachtwagen met pech.

Verkeer uit de richting stond op het hoogtepunt een uur in de file. Het verkeer dat de andere kant op ging, deed ongeveer drie kwartier langer over zijn reis dan normaal. Inmiddels is de weg weer vrij en lost de file op.

Verkeerschaos in en rondom Kampen na ongeval N50

Het is niet bekend wat er precies is gebeurd bij het ongeluk op de N50. Door het ongeval stond verkeer van Zwolle richting Emmeloord op het hoogtepunt een uur in de file. Het verkeer dat de andere kant op ging, deed ongeveer drie kwartier langer over zijn reis dan normaal.

Gewonden bij ongeval op Eilandbrug

Op de A1 richting Hengelo en op de A35 van Almelo naar Enschede stond het vanochtend ook goed vast. Door een vrachtwagen met pech op de A35 was de rechterrijstrook voor de afrit Delden een tijd dicht. Hierdoor moesten automobilisten aanschuiven in de file. 

Vanochtend rond half 7 ontstond er een lange file op de N50 als gevolg van een ongeval. Op het nieuws bij Radio NPO 2, was te horen dat er een file stond van 13 km.