Van Katwijk overgekomen middenvelder tekent bij in Rijnsburg – Voetbal in de Bollenstreek

Van Katwijk overgekomen middenvelder tekent bij in Rijnsburg - Voetbal in de Bollenstreek
Wilfred van Leeuwen: Onze beste wedstrijd van het seizoen
Vincent Tel is ook komend seizoen actief op sportpark Middelmors. De twintiger en Rijnsburgse Boys hebben een akkoord bereikt over een éénjarig contract met de optie voor een extra seizoen. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van buurman vv Katwijk. 

Tel vertrok in de winterstop van het vorige seizoen bij Jong NEC Nijmegen om zijn heil in de Bollenstreek te zoeken bij Katwijk. Bij de oranjehemden bleek zijn verblijf geen groot succes.

Afgelopen zomer kreeg de inwoner van Alphen aan den Rijn de kans om een contract te verdienen bij Rijnsburg en dat lukte.  Dit seizoen kwam de oud-jeugdspeler van Alphense Boys tot vier duels voor de ploeg van Wilfred van Leeuwen.

Blijft: Max Hudepohl, Bram Ros, Jeffrey Jongeneelen, Gino Demon, Roderick Gielisse, Jeroen Spruijt (allen tot medio 2021), Joël Tillema, Jordy Strooker, Virgil Deen, Masies Artien, Alessandro Kwant, Stijn Driebergen, Bart Duiker, Edo Knol, Carlos Opoku, Donny van Oijen, Furghill Zeldenrust, Jeroen Meefout, Richard van Nieuwkoop, Marc Magan, Vincent Tel.

Vertrekt: Wesley Goeman (VVSB, per direct), Hidde Prijs (FC Lisse, per direct), Maikey Parami (stopt, per direct), Bart Freke (stopt, per direct), Dick Heemskerk (assistent-trainer), Virgil Deen (onbekend), Frank Tervoert (VVSB, per direct), Jayson Halman (onbekend), Wilfred van Leeuwen (trainer, stopt)

Nieuw: Nick Zeijlmans (OFC Oostzaan, tot medio 2020), Bert Koomen (FC Lisse), Thomas Bakker (clubloos, per direct), Bradley van der Meer (vv Capelle), Henk Wisman (Ter Leede, trainer)

Quick Boys-supporters kwamen terug uit Eemdijk, waar de ploeg zelf speelde. De bus waar de fans inzaten, ging langs Sportpark De Krom, de thuishaven van Katwijk. Supporters hebben vervolgens met elkaar gebeld, waarna de vechtpartij ontstond.

De politie heeft nog niemand aangehouden. De bus is een stukje verderop gecontroleerd, maar dat verliep volgens de politie rustig. De ongeregeldheden hadden dus niks te maken met de Bollenstreekderby tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys. De thuisploeg won met 2-1 van de Uien.

Vorige week waren Katwijk-supporters ook al bij rellen betrokken. Toen wilden de supporters een café in Spakenburg bezoeken. Omdat ze daar niet welkom waren zorgde dit voor een gespannen situatie. Daarbij werd volgens een medewerker van het café ook met een dranghek gesmeten. Dit is ook te zien op beelden van RTV Utrecht. Maar door ingrijpen van de politie bleef het daar bij en konden de twee groepen uit elkaar worden gehouden.