Vrouw tijdens date gedumpt op strand, politie schiet te hulp – Hartvannederland.nl

Vrouw tijdens date gedumpt op strand, politie schiet te hulp - Hartvannederland.nl
Politie schiet gedumpte vrouw te hulp op strand
Katwijk – Agenten schoten afgelopen weekend een vrouw te hulp die na een date was gedumpt op het strand van Katwijk. Ze droeg een badpak en slippers en had enkel een handdoek bij zich.

De vrouw had een date met een man die zij had leren kennen via een datingsite. Het stel had afgesproken om een dagje op het strand van Katwijk te vertoeven. Op een gegeven moment moest de man iets uit de auto halen, waarna hij nooit is teruggekeerd.

Agenten troffen de vrouw ontredderd aan. Ze had geen portemonnee bij zich en was ver van huis. Op zon moment maken wij een afweging naar aanleiding van de omstandigheden en de persoon die wij voor ons hebben, schrijft de politie Katwijk op Facebook.

De gedumpte vrouw is uiteindelijk door agenten thuisgebracht. Waarom de vrouw geen portemonnee bij zich had en of zij mogelijk is bestolen, is niet bekend.

De twee hadden elkaar leren kennen op een datingsite, schrijft de politie op social media. Toen de man zijn gezicht niet meer liet zien, schoten agenten te hulp. Ze troffen een ontredderde vrouw aan. Uiteindelijk is deze dame thuisgebracht, omdat andere opties niet wenselijk waren, laat de politie weten.

Katwijk – Een date liep voor een vrouw afgelopen weekend minder goed af dan gepland. De zaken liepen dusdanig in het water dat agenten haar hebben geholpen, zo laat de politie weten op social media.

Wat haar precies is overkomen en of ze is bestolen, is niet bekendgemaakt. Meer informatie over het voorval of de vrouw in kwestie kan en wil de politie niet prijsgeven. Het lijkt er elk geval op dat ze de liefde van haar leven vooralsnog niet heeft gevonden…

Nieuws op Beeld is een website die volledig draait op vrijwilligers. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112)nieuws uit uw regio.