Politie Katwijk redt achtergelaten vrouw na date – Leidsch Dagblad

Katwijk – Agenten schoten afgelopen weekend een vrouw te hulp die na een date was gedumpt op het strand van Katwijk. Ze droeg een badpak en slippers en had enkel een handdoek bij zich.

De vrouw had een date met een man die zij had leren kennen via een datingsite. Het stel had afgesproken om een dagje op het strand van Katwijk te vertoeven. Op een gegeven moment moest de man iets uit de auto halen, waarna hij nooit is teruggekeerd.

Agenten troffen de dame ‘ontredderd’ aan op het strand. Naar aanleiding van de omstandigheden besloten de agenten om de vrouw naar huis te brengen. Zoals de politie het zelf al omschrijft: “de politie heeft onder andere als taak om hulp te verlenen aan hen die dat behoeven”.

Agenten troffen de vrouw ontredderd aan. Ze had geen portemonnee bij zich en was ver van huis. Op zon moment maken wij een afweging naar aanleiding van de omstandigheden en de persoon die wij voor ons hebben, schrijft de politie Katwijk op Facebook.

De gedumpte vrouw is uiteindelijk door agenten thuisgebracht. Waarom de vrouw geen portemonnee bij zich had en of zij mogelijk is bestolen, is niet bekend.

De vrouw via een datingapp een man leren kennen en spraken af voor een dagje op het strand van Katwijk. De man met wie ze de afspraak had, ging op een gegeven moment naar de auto om iets te halen. Hij kwam echter niet meer terug.

Agenten in Katwijk hebben afgelopen weekend een vrouw opgepikt die door haar internetdate was achtergelaten op het strand. Ze zat verlaten op haar handdoekje in het zand, zonder geld en ver van huis.

De vrouw had haar afspraak onlangs leren kennen via een datingsite. De twee besloten samen een dagje naar de kust te gaan. “Op een gegeven moment moest de man wat uit de auto pakken, zei hij. Echter, deze heer kwam niet meer terug”, schrijft de politie op Facebook.

“Daar zat de dame dan alleen op het strand op haar handdoekje, in badpak, op slippertjes, zonder portemonnee en ver van huis.” 

Agenten zijn ter plaatse gekomen en troffen de dame ontredderd aan. “Op zon moment maken wij een afweging naar aanleiding van de omstandigheden en de persoon die wij voor ons hebben. Uiteindelijk is deze dame thuis gebracht omdat andere opties niet wenselijk waren.”

De dame was alleen op het strand en had niets anders dan haar handdoek, slippers en badpak. Ze had geen portemonnee en was ver van huis.