Katwijk loopt opnieuw averij op:We zijn op dit moment niet stabiel genoeg – Leidsch Dagblad

Katwijk loopt opnieuw averij op:\We zijn op dit moment niet stabiel genoeg\ - Leidsch Dagblad
Spelersbus vv Katwijk opgewacht door boze supporters
Spakenburg Iedere keer als Katwijk de kans heeft om in te lopen op koploper IJsselmeervogels, dan laat de ploeg het na om te profiteren. Die conclusie mag worden getrokken na de 4-2 nederlaag bij Spakenburg. ,,We zijn op dit moment niet stabiel genoeg, vond trainer Jan Zoutman.

Zijn team leek na de 3-2 zege op Noordwijk de stijgende lijn weer te hebben ingezet, maar op de Westmaat bleek zaterdag dat Katwijk weer terug bij af is. De amateurkampioen van 2018 liep in de elfde speelronde …

Bij aankomst op De Krom heeft trainer Zoutman vragen beantwoord van de woedende menigte. Op social media uiten supporters van de club ook hun kritiek op de trainer. Het wordt met de week slechter en Zo gaat het niet langer, valt er onder andere te lezen. Een ander zegt: Het wordt tijd voor een trainer die deze ploeg wel kan laten voetballen. Dit wordt anders de rest van het seizoen een groot drama.

In het radioprogramma Zuid-Holland Sport wilde Zoutman zaterdagmiddag niet reageren op de vraag hoe zijn toekomst eruit ziet. Ik heb er geen behoefte aan om daar nu iets over te zeggen. Dat interesseert mij op dit moment geen reet, was hij duidelijk.