Politie Leeuwarden uitgereden voor enthousiaste Ajax-fans

Politie Leeuwarden uitgereden voor enthousiaste Ajax-fans
Ajax-fans 'breken Leeuwarden af'.
De politie van Leeuwarden moest woensdagavond in actie komen vanwege een melding van geluidsoverlast in de Schopperhofstraat, vlakbij het Cambuurstadion. Toen agenten in de straat aankwamen, bleek al snel dat het ging om enthousiaste Ajax-fans.
De politie moest gisterenavond ter plaatse komen in het Friese Leeuwarden omdat de feestvierende Ajax-fans de boel op stelten zetten. De 020-aanhangers namen het niet zo nauw met het aantal decibel dat ze fabriceerden. Omwonenden in de wijk bij het
Leeuwarden – De spectaculaire wedstrijd van Ajax gisteren zorgde gisteren in de ArenA voor urenlang aanhoudend gejuich. Maar ook ver buiten Amsterdam weerklonk de vreugde. Een groep juichende fans zorgde in de Schopperhofstraat in Leeuwarden

Juichende en feestvierende Ajax-fans in de Schopperhofstraat in Leeuwarden maakten woensdagavond zoveel lawaai, dat de politie ter plaatse kwam. Omwonenden in de wijk bij het Cambuurstadion hadden bij de politie geklaagd over geluidsoverlast.

Het gebeurt niet elke dag dat een Nederlandse club zo'n reuzestap zet naar een Europese finale als Ajax woensdagavond deed in de wedstrijd tegen Lyon (4-1). Reden genoeg voor een groot feestje, zo dachten ook de Ajax-supporters uit Leeuwarden.


Leeuwarden at Twitter: