Woning beschoten aan de Willem Loréstraat in Leeuwarden – Leeuwarder Courant

In Leeuwarden is in de nacht van dinsdag op woensdag een woning beschoten, aldus de politie. Dat gebeurde tegen 02.15 in de Willem Loréstraat, net oostelijk van het centrum.

Er bleek te zijn geschoten op een raam dat stuk is geschoten. Op dat moment waren er in de woning enkele personen aanwezig. Zij bleven ongedeerd. De politie zegt niets over een mogelijke schutter en zegt op zoek te zijn naar getuigen.

Leeuwarden – De politie in Leeuwarden onderzoekt een incident waarbij is geschoten. In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 oktober tegen 02.15 uur klonk een schot in de Willem Loréstraat.

Er bleek te zijn geschoten op een woning in deze straat, waarbij het raam werd vernield. In de woning zaten enkele personen die ongedeerd zijn gebleven. De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u rond 02.15 uur in deze omgeving iets gezien of gehoord of hebt u andere informatie over dit incident? Geef dat dan door via ons nummer 0900-8844. Wilt u dat liever anoniem doen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Door een update in de beveiliging van www.politie.nl zult u binnenkort deze website niet meer kunnen bezoeken, omdat u een verouderde browser gebruikt.