Mogelijke schietpartij Lakenplein, politiehelikopter boven de stad – Unity Nu

Mogelijke schietpartij Lakenplein, politiehelikopter boven de stad - Unity Nu
Mogelijk geschoten bij vechtpartij Leiden: twee aanhoudingen
LEIDEN – Op het Lakenplein in Leiden is maandagavond mogelijk geschoten. Dat meldt de politie. De politie heeft nog geen aanwijzingen dat er daadwerkelijk is geschoten. Agenten kwamen af op een vechtpartij op De Waard.

Boven de Zeeheldenbuurt vloog enige tijd een politiehelikopter. Twee mannen zijn opgepakt. Hun betrokkenheid bij de vechtpartij wordt onderzocht.

De politie ontving rond 21.00 uur een melding van een potentieel schietincident, maar kan nog niet bevestigen of er daadwerkelijk is geschoten. Ook is het niet bekend hoeveel gewonden er zijn gevallen.

Melding van een vechtpartij waarbij mogelijk geschoten zou zijn op het #Lakenplein in #Leiden. @PolLeiden heeft nog geen aanwijzingen dat hier ook daadwerkelijk is geschoten.

Meerdere voertuigen zouden vanaf Lakenplein zijn weggereden. De politie trof ook een voertuig tegen een boom aan zonder bestuurder.

Twee mannen aangehouden voor schietincident op Lakenplein

Bij de zoektocht naar verdachten werd onder andere een politiehelikopter ingezet. De aanleiding van de vechtpartij is nog niet duidelijk.