Grote zoekactie bij Vlietland naar vermiste Karin Heemskerk – Unity Nu

LEIDEN – Karin Heemserk uit Leiden is nog steeds vermist. De 51-jarige dame is zondag 27 oktober voor het laatst gezien toen zij rond 23.45 uur haar woning aan de Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden verliet. Daarna ontbreekt ieder spoor. De zoektocht naar de vermiste vrouw gaat vrijdag onverminderd door. In samenwerking met het Veteranen Search Team wordt vandaag een zoektocht gestart in de omgeving Leiden, meldt de politie.

Ruim zeventig agenten en het Veteranen Search Team zoeken vandaag in een groengebeid tussen Leiden, Voorschoten en de Vlietlanden naar de vermiste Karin Heemskerk. Er wordt in dit gebied gezocht omdat uit het onderzoek naar voren is gekomen dat dit een mogelijke locatie is waar Karin wellicht geweest kan zijn. 

Zoektocht naar vermiste Karin Heemskerk (51) gaat onverminderd door

Karin Heemskerk is 51 jaar, 1.68 lang. Heeft een normaal postuur met bruin half lang haar. Ze droeg een blauwe jurk met bloemetjes en een zwarte tas.

Karin Heemskerk is 51 jaar oud, 1.68 m lang en heeft een normaal postuur. Zij heeft halflang bruin haar en zij droeg die dag een blauwgroene jurk met pantermotief. Vermoedelijk is zij vertrokken in een zwarte Toyota Aygo (kenteken 35-ZK-SK) voorzien van twee opvallende licht zilverkleurige strepen die van voor naar achteren over de auto lopen.

Mensen die weten waar Karin Heemskerk momenteel verblijft of die andere informatie hebben wat mogelijk met haar vermissing te maken heeft, worden gevraagd contact op te nemen met de recherche.

LEIDEN – In een groengebied tussen Leiden, Voorschoten en de Vlietlanden wordt vrijdag met man en macht gezocht naar de vermiste Karin Heemskerk. De vrouw werd voor het laatste gezien op zondag 27 oktober toen zij rond 23.45 uur haar woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden verliet. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Ruim zeventig personen van de politie en het Veteranen Search Team nemen deel aan de zoektocht. Ze zijn rond acht uur begonnen en gaan door tot zonsondergang. Ze lopen in kleine clubjes. We hopen vandaag wat meters te maken, zo laat de politie aan De Telegraaf weten. Het gebied is mogelijk een locatie waar Karin wellicht geweest kan zijn.

Ruim zeventig personen van de politie en het Veteranen Search Team zoeken vandaag in een groengebied tussen Leiden, Voorschoten en de Vlietlanden naar de vermiste Karin Heemskerk uit Leiden. Er wordt in dit gebied gezocht omdat uit het onderzoek naar voren is gekomen dat dit een mogelijke locatie is waar Karin geweest kan zijn. Eerder deze week deed de politie in de Stevenshof ook al onderzoek in en om de woning van de vermiste vrouw.

De vrouw is vermoedelijk vertrokken in een zwarte Toyota Aygo voorzien van twee opvallende zilverkleurige strepen. Haar auto is ook nog niet terecht.

Karin is 51 jaar oud en 1.68 meter lang. Ze heeft een normaal postuur en halflang bruin haar. Op de dag van haar vermissing droeg ze het jurkje met panterprint van de foto die door de politie verspreid is.