Robert Zwinkels: Onbepaalde tijd bij ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft nu 31 punten uit 22 wedstrijden gepakt. Zondag komt de ploeg alweer in actie. Dan staat de uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma, de nummer dertien van de ranglijst. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt.

Robert Zwinkels blijft bij ADO Den Haag. De club liet weten dat de doelman binnenkort een contract voor onbepaalde tijd ondertekent. Hij zal daarvan nog minimaal twee jaar als speler in dienst zijn bij ADO, daarna krijgt hij een andere functie.

Voor het zover is, is Zwinkels weer twee jaar verder. Een mogelijkheid om nog langer door te gaan met keepen is ook een optie. ‘Ik heb een zoontje van één jaar. Het zou leuk zijn als hij mij bewust als keeper mee kan maken, als hij drie of vier jaar is. Dat zou ik wel heel leuk vinden.’
Video: ADO-speler Lex Immers blikt vooruit op FC Groningen – ADO Den Haag

Al sinds 2005 speelt Zwinkels bij ADO. Daarvoor zat hij in de jeugdopleiding bij Ajax.

DEN HAAG – Vitesse heeft donderdagavond kostbare punten verloren in Den Haag. Bij ADO werd het 1-0. De beide ploegen maakten er niet echt spektakel van, maar valk na rust wist Becker wel aan de Arnhemse aandacht te ontsnappen, daardoor viel de enige treffer. Vitesse kreeg via Castaignos en Van Bergen nog dotten van kansen, maar scoorde niet. En dat was ook wel verdiend.


Leidschendam-Voorburg at Twitter: