Overvaller gaat als bezetene tekeer tijdens overval op winkel Lelystad – De Stentor

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

In Lelystad is woensdagavond rond 21:00 uur een winkel in de Stadhuisstraat overvallen. Hierbij werd een lade van een kassa meegenomen.

Overval winkel Lelystad; politie zoekt getuigen

Volgens de politie sprong een man na binnenkomst over de balie van de winkel heen. Terwijl hij met geweld een lade uit de kassa trok, zou hij een van de medewerkers van de winkel een forse duw hebben gegeven. De man had een boodschappentas van de Action bij zich.

Getuigen De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Wie heeft woensdagavond rond 21:00 uur 2 mannen gezien – met een grote shopper van de Action bij zich – die zich opvallend gedroegen in de Stadhuisstraat? Hebt u informatie of weet u wie de overval heeft gepleegd, neemt u dan contact op met 0900-8844. Het kan ook anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.

Een personeelslid is achter de verdachte aan gegaan. Buiten zag hij een tweede verdachte die op de uitkijk stond.

Lelystad – Op woensdag 6 november vond tussen 21:00 en 21:15 uur een overval plaats op een winkel aan de Stadhuisstraat in Lelystad. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie heeft nog niemand aangehouden. Van de man die de winkel binnenkwam, is een uitgebreid signalement bekend. De politie hoopt dat getuigen de mannen bij de winkel hebben gezien.

WhatsApp ons!Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 – 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!