Tweetal springt van brug Maastricht, zoektocht naar vermiste – De Limburger

Volgens de politie kon een persoon aan de kant komen. Naar de ander werd enige tijd gezocht. Hij werd uit het water gehaald en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De Telegraaf meldt dat het gaat om twee studenten die opstap zijn geweest en gedronken hebben. Rond 08:15 uur sprongen zij de Maas in en ooggetuigen belden meteen de politie. Omstanders zagen de vermiste persoon een keer onder water gaan, en daarna niet meer boven komen, zegt een politiewoordvoerder.

Tweede brugspringer uit Maas gehaald, toestand kritiek

De scheepvaart is inmiddels op de hoogte gebracht. Waarom de personen het water in zijn gesprongen, is vooralsnog onbekend.

Tweetal springt van Maastrichtse brug: één vermiste

In #Maastricht zijn vanaf de Wilhelminabrug twee personen in het water gesprongen. Eén persoon is inmiddels weer aan wal, de andere is vermoedelijk nog te water. Naar de vermiste persoon wordt druk gezocht. Scheepvaart is op de hoogte gebracht. Meer informatie volgt.

De andere man was eerder al uit het water gehaald en is nagekeken door ambulancepersoneel. Met hem gaat het goed

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.