Brugspringer Maastricht alsnog overleden – 1Limburg – Nieuws en Sport uit Limburg

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De man die gisteren samen met een tweede persoon van de Wilhelminabrug in Maastricht in het water sprong, is vannacht overleden.

Een man die vrijdagochtend samen met een ander in Maastricht van de Wilhelminabrug in de Maas was gesprongen, is in de nacht van vrijdag op zaterdag in het ziekenhuis overleden. Dat meldt de politie.

De man was gisteren samen met een andere man in het water gesprongen, het is niet duidelijk waarom. Hulpdiensten konden het slachtoffer in eerste instantie reanimeren, waarna hij in kritieke toestand werd opgenomen in het ziekenhuis. Vannacht is hij alsnog overleden, meldt de politie via Twitter.

De andere man was al eerder uit het water gehaald en is ook nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij is niet gewond geraakt.

Er is geen sprake van een misdrijf, de politie gaat uit van een ongeval. Volgens De Telegraaf waren het twee studenten die een stapavond hadden gehad.