Man die ruzie probeert te sussen op mosselfeest krijgt karatetrap – Blik op nieuws

Man die ruzie probeert te sussen op mosselfeest krijgt karatetrap - Blik op nieuws
Flinke vechtpartij mosselfeest Vrouwenpolder
Verschillende personen zouden betrokken zijn geweest bij een grote vechtpartij in de Vrouwenpolder, waar het druk was vanwege het mosselfeest. Omdat er veel personen op straat liepen, gingen meerdere eenheden van de politie op de melding af.

Eenmaal ter plaatse troffen de agenten een 25-jarige man gewond op straat. Deze probeerde de vechtpartij te sussen, waarna de twee verdachten hem begonnen te schoppen en te slaan. Na een laatste trap gingen de verdachten ervandoor.

De identiteit van de twee mannen werd snel achterhaald, waardoor ze in korte tijd konden worden gearresteerd. De twee zitten in een politiecellencomplex vast voor verhoor.

VROUWENPOLDER – Bij een vechtpartij tijdens het mosselfeest in Vrouwenpolder is zaterdagnacht een persoon gewond geraakt. De twee verdachten, 19 en 20 jaar, konden al snel aangehouden worden.

Rond middernacht ontvangt de meldkamer de melding van een flinke vechtpartij aan de Dorpsdijk waarbij verschillende mensen betrokken zijn. Omdat het op dat moment druk is in Vrouwenpolder in verband met het mosselfeest, stuurt de politie meerdere eenheden ter plaatse.  Als de agenten arriveren blijken de onrustschoppers al te zijn vertrokken.

Een 25-jarige Middelburger is na de vechtpartij gewond achtergebleven. Hij heeft in eerste instantie geprobeerd de boel te sussen waarna de verdachten zich tegen hem keerden. Deze hebben de Middelburger geschopt en geslagen. Na een laatste karateschop gaan ook zij er vandoor.

Omdat bekend was wie de verdachten waren konden zij enige tijd later al in Middelburg aangehouden worden. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast. Het slachtoffer heeft zich laten nakijken door een arts.

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.