Man slaat ander met kettingslot in Middelburg – HVZeeland.nl

Man slaat ander met kettingslot in Middelburg - HVZeeland.nl
Man klimt over daken een tuin in
MIDDELBURG – Een 18-jarige jongeman uit Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij een 23-jarige man zou hebben geslagen met een kettingslot.Het slachtoffer en zijn vrienden liepen rond 03.00 uur op de Langeviele en kregen daar ruzie met drie personen. "Eén van deze drie mannen ging even weg en kwam vervolgens terug met een kettingslot. Hij sloeg daarmee het slachtoffer op zijn rug", zo vertelt de politie.Het slachtoffer en zijn vrienden renden weg en de politie werd gewaarschuwd. Agenten hebben de verdachte overgebracht naar een politiecel. Volgens de politie verzette hij zich hevig bij zijn aanhouding. De man wordt vandaag verhoord.  Er is aangifte gedaan van mishandeling.

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Een bewoner van de Vlasmarkt schrok rond 5.30 uur op van gestommel rond haar huis. Toen zij naar buiten keek, zag zij een vreemde man in de tuin.

Middelburg – Een 18-jarige jongeman uit Vlissingen is zondag 6 oktober aangehouden op verdenking van huisvredebreuk.

Overburen hadden de politie al gewaarschuwd omdat zij de inbreker al hadden gezien. Agenten hebben de man gearresteerd.

Een bewoonster van de Vlasmarkt schrok rond 05.30 uur op van gestommel rond haar huis. Zij keek naar buiten en zag een vreemde man in de tuin. De man is vermoedelijk via daken van naastgelegen woningen in de tuin gekomen. Overburen hadden de politie al gewaarschuwd omdat ze de man hadden gezien. Agenten arresteerden de man.  

Door een update in de beveiliging van www.politie.nl zult u binnenkort deze website niet meer kunnen bezoeken, omdat u een verouderde browser gebruikt.