Agent in burger houdt winkeldief aan bij benzinestation in Middelburg – NU.nl

Agent in burger houdt winkeldief aan bij benzinestation in Middelburg - NU.nl
Winkeldief opgepakt bij benzinestation
Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

0 Samen met De Bode Samen met De Bode Een agent in burger heeft vrijdagavond een 36-jarige winkeldief aangehouden bij een benzinestation aan de Schroeweg in Middelburg. De verdachte was net uit vrij uit gevangenis Torentijd.

De verdachte had sigaretten en pindas gestolen. Een agent in burger zag dat de medewerker van het benzinestation daarom met hem in gesprek was, en greep in. De 33-jarige man werd aangehouden.

MIDDELBURG – Vrijdagavond werd bij een benzinestation aan de Schroeweg in Middelburg een man aangehouden voor een winkeldiefstal. Hij kwam juist van Torentijd en werd door de politie weer teruggebracht.

Een agent in vrije tijd zag dat er een conflict was tussen een medewerker van het benzinestation en een man. Het bleek dat deze man net uit Torentijd kwam en nu pinda's en sigaretten uit de winkel van het benzinestation had gestolen.

De agent hield de man aan en liet zijn collega's waarschuwen. De 36-jarige werd voor verder onderzoek weer naar Torentijd gebracht. Hij zit nog vast en wordt zaterdag verhoord.

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.