Overleden persoon op straat aangetroffen in Nieuwegein – RTV Utrecht

zondag 13 oktober 2019, 09.40 uur Deel dit artikel Politie: overleden persoon Nieuwegein niet door misdrijf om het leven gekomen Foto: JSMultimedia / D.Mastwijk NIEUWEGEIN – De overleden persoon die vanochtend werd aangetroffen in Nieuwegein is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Agenten troffen het stoffelijk overschot vanochtend aan op de Harmonielaan. Daar lag het lichaam op straat bij een fietspad naast een parkeerplaats. Agenten hebben ter plekke onderzoek gedaan en geconcludeerd dat er geen reden is om uit te gaan van een misdrijf. Over de doodsoorzaak zijn vooralsnog geen mededelingen gedaan. Het lichaam, en een in de buurt geparkeerde fiets, zijn weggehaald. De politie wenst de familie van de overleden persoon sterkte toe.

De politie heeft vanmorgen rond 08.30 uur een overleden persoon aangetroffen op een fietspad in een parkje aan de Harmonielaan in Nieuwegein. De politie heeft de omgeving afgezet en de persoon afgedekt.

Op dit moment heeft de politie nog niet meer details bekendgemaakt. Agenten doen ter plekke onderzoek.

Update 10.40 uur: Het stoffelijk overschot is rond 10.40 uur opgehaald door een rouwauto. Ook een fiets die in de buurt tegen een boom geparkeerd stond, is meegenomen voor onderzoek. Agenten hebben onderzoek gedaan, maar over een doodsoorzaak is vooralsnog niks bekend. Meer informatie volgt hier.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.