Italiaans restaurant Zappa’s opent eindelijk op Plein 1944 in Nijmegen

Italiaans restaurant Zappa's opent eindelijk op Plein 1944 in Nijmegen
Italiaans restaurant Zappa’s opent eindelijk op Plein 1944 in Nijmegen
Ook voor de lunch kun je bij het restaurant terecht. Naast de ‘gewone’ broodjes brie of gezond is ook de Zappa’s speciaal aan te raden: een broodje belegd met carpaccio, zongedroogde tomaten, pijnboompitjes, rucola, groene pesto en parmezaanse kaas. Yum!

Jaaa! We weten wanneer Zappa's op Plein 1944 opengaat

HomeNieuwsDoenEten & drinkenActiesAanbiedingen van de weekPrijsvraag CloseGidsRestaurantsKledingwinkelsCafésLunchSpeciaalzakenCadeauwinkelsAlle rubrieken CloseMeerNijmegenarenNieuw in NijmegenWinkelenWonenSportGemeenteOver NijmegenVacatures Close home › Nieuw in Nijmegen › Jaaa! We weten wanneer Zappa’s op Plein 1944 opengaat Eten & drinkenNieuw in Nijmegen Jaaa! We weten wanneer Zappa’s op Plein 1944 opengaat Door Janneke van Bergen 2 december 2017 Zappa’s Nijmegen gaat bijna open. (Foto: Zappa’s) Deel WhatsApp Email Tweet Vers, snel en smaakvol. Dat is de formule van het gloednieuwe Italiaanse restaurant Zappa’s in Nijmegen.  Het restaurant is te vinden aan Plein 1944 en mikt op mensen die redelijk snel, maar toch gezond en smakelijk willen eten. 

Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie “Nieuw in Nijmegen” publiceren.Leave this field empty if you’re human: Zappa’s restaurants

Pizza’s pasta’s en salades Bij de nieuwkomer op Plein 1944 scoor je al een pizza voor 6,50 en kies je uit verschillende pasta’s met verschillende sauzen. Alle sauzen worden bereid met verse ingrediënten. Op het menu staan ook verschillende salades. Roos: “Alles wordt in huis gemaakt. Zo zijn ze in Arnhem echt dol op onze zelfgemaakte pesto.”

Nijmegen at Twitter: