OMG! We krijgen nóg een megabios in Nijmegen

OMG! We krijgen nóg een megabios in Nijmegen
Nieuwe megabioscoop in Nijmegen
+ MEER FILMNIEUWS (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Huidige prijsvraag Win Bad Moms 2 pakket en kaartjesDrie over-stresste moeder in december …doe mee!HomeNieuwsDoenEten & drinkenActiesAanbiedingen van de weekPrijsvraag CloseGidsRestaurantsKledingwinkelsCafésLunchSpeciaalzakenCadeauwinkelsAlle rubrieken CloseMeerNijmegenarenNieuw in NijmegenWinkelenWonenSportGemeenteOver NijmegenVacatures Close home › Nieuws › OMG! We krijgen nóg een megabios in Nijmegen NieuwsOpmerkelijk OMG! We krijgen nóg een megabios in Nijmegen Door Janneke van Bergen 4 december 2017 Foto ter illustratie: ANP Deel 72 WhatsApp Email Tweet Alle filmlovers opgelet! Nijmegen krijgt nóg een megabioscoop. De huidige bioscoop Calypso aan de Tweede Walstraat wordt omgebouwd tot een megabios met acht zalen. Dat meldt de Gelderlander.

Speelfilmcarrière Rico Verhoeven komt serieus van de grondKickbokser debuteert in januari 2018 in de bioscoop

Rode loper uitgerold voor Gek van Geluk28-11-2017 Gisteravond was in Tuschinski de première ‘Gek van Geluk’. uiteraard was onze fotograaf erbij en legde de hele cast vast op de digitale plaat vast. In de film is Lena ((Plien van Bennekom)) een schrijver van liefdesliedjes op zoek naar inspiratie.© Copyright 2017 Persgroep Nederland.

De Gelderlander meldt dat de nieuwe – deels ondergrondse – megabioscoop twee keer zo groot gaat worden als de Calypso, met acht zalen en 1.025 stoelen. De Carolus-bioscoop op Plein ’44, die ook van Vue is, zal moeten sluiten. De eerste negen maanden van 2018 worden in de Calypso geen films gedraaid vanwege de verbouwingen. Ook in Ypenburg in Den Haag verschijnt binnenkort een megabioscoop, naast de A12 bij afrit Nootdorp. Deze bioscoop van Euroscoop moet begin 2018 klaar zijn en maakt deel uit van een complex met meerdere horecagelegenheden.De ‘nieuwe’ bioscoop van eigenaar VUE komt diep in de grond te liggen. De ruimte van de voormalige Aldi in de Mariënburgpassage is gereserveerd voor de nieuwe megabios. Verder gaat ook de winkel Moenen Woondecoratie in het nieuwe filmcomplex op.

Check het artikel van de Gelderlander.

4-12-2017 Nijmegen krijgt binnenkort een nieuwe megabioscoop in het centrum. Het gaat om een Vue in de Tweede Walstraat. De gemeente Nijmegen heeft de bouwvergunningen afgegeven.

Nijmegen at Twitter: