Yum! Heldro ijs komt naar Nijmegen

Yum! Heldro ijs komt naar Nijmegen
Yum! Heldro ijs komt naar Nijmegen
NIJMEGEN – De befaamde ijsproducent Heldro IJs zal zijn intrede doen in het pand naast de oude vestiging Het Goed in de Burchtstraat in Nijmegen.  

Het bedrijf meldde woensdag al dat het van plan is een vestiging te openen in Nijmegen, maar wilde de exacte locatie nog niet prijsgeven. Inmiddels is duidelijk dat de Burchtstraat dus de plek wordt voor de ijsproducent uit het dorp Ottersum. 

Het verse schepijs is enorm populair in de verre omgeving van Ottersum. In de vestiging in Nijmegen zullen behalve ijsjes ook literbakken, staven, wafels, choco’s en ijstaarten worden verkocht. 

Lekkerrr! Heldro ijs opent dit voorjaar een vestiging in Nijmegen. Dat laat het Ottersumse ijsbedrijf weten op Facebook. Waar de zaak met dit populaire ijs precies komt wil Heldro nog niet verklappen. 

Op Facebook laat Heldro eten ook in Nijmegen vers schepijs te gaan bereiden. “Kies uit de bekende en geliefde Heldro-toppings als warme chocolade, caramel of kersen, nootjes, smarties, sauzen of heerlijke verse slagroom.” In de Nijmeegse winkel gaat Heldro ook literbakken, staven, wafels, choco’s en ijstaarten verkopen.

Waar de zaak precies komt, houdt Heldro geheim. Jammer hè? “Wij gaan naar een locatie in het centrum van de stad”, zo lezen we op Facebook. “Maar ook naar een plek waar in de avonduren genoeg te beleven valt. De locatie blijft nog even geheim, maar voldoet aan alles wat we voor ogen hadden en lijkt dus een ideale plek om Heldro ook in de stad groot te maken.”

🍦H E L D R O –> N I J M E G E N 🍦De kogel is door de kerk; Heldro ijs zal dit voorjaar een tweede vestiging gaan…

Misschien zijn er toch wel ‘insiders’ die weten waar Heldro ijs zich gaat vestigen in Nijmegen. Wij van Indebuurt willen dat namelijk heel graag weten. Wij kopen je dus graag om! Als jij ons vertelt waar Heldro ijs zich vestigt, krijg jij van ons een staaf Heldro IJs. Deal??


Nijmegen at Twitter: