Wow, je kan gewoon zeilen bij Nijmegen (en zó ziet dat eruit)

Wow, je kan gewoon zeilen bij Nijmegen (en zó ziet dat eruit)
Wow, je kan gewoon zeilen bij Nijmegen (en zó ziet dat eruit)
Vlakbij Nijmegen in het dorpje Beers vind je Bij Ceulemans. Met het prachtige watertje en het mooie landschap waan je je helemaal op vakantie. En het wordt nog beter, want je huurt er kano’s, je kunt er overnachten én je kan er zeilen!

Als de zon schijnt trekken we allemaal massaal naar het water om te genieten. Ben jij iemand die graag een beetje actie onderneemt bij mooi weer, maar ook wil relaxen? Dan biedt Bij Ceulemans perfecte gelegenheid om te zeilen bij Nijmegen. Vanaf zondag 22 april kun je bij Bij Ceulemans 6 zondagen achter elkaar de kunst van het zeilen onder de knie te krijgen. Je kunt je opgeven met je gezin, een vriend of alleen en je wordt begeleid door een ervaren instructeur.

Bij Bij Ceulemans vinden ze het belangrijk dat je tijdens je sportieve activiteit geen stress ervaart. Je ontspant op de boot terwijl je toch lekker bezig bent. Zo combineer je het beste van twee werelden! De instructeur houdt rekening met jouw wensen en je zult zien dat je na zes weken het zeilen al een heel stuk onder de knie hebt.

Klinkt dit zeilen bij Nijmegen jou als muziek in de oren? Geef je dan op voor de cursus zeilen in het voorjaar. In zes lessen (vanaf 22 april elke keer op zondag) leer je tussen 10:00 en 17:00 uur je weg te vinden op een zeilboot. Als je ervoor kiest om met vier mensen op een boot te lessen kost een lesdag maar 60 euro. Ook kinderen kunnen meedoen! Je rijdt vanaf Nijmegen in 20 minuten naar de plaats der bestemming en met een cursus zeilen doe je écht even iets helemaal voor jezelf.

Dat Breda mooi is, dát weten we wel. Maar Breda vanuit de lucht gezien is misschien wel nóg mooier. Mike Luijten liet zijn drone over Breda vliegen en maakte er deze video van. We zien onder andere de Grote Kerk en de nog onafgebouwde rechtbank. Geniet met ons mee:


Nijmegen at Twitter:


Warning: file_get_contents(news/twitter/twdata/11.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fastuser/data/www/nieuwsnl.org/wp-content/themes/nieuwsnl/content-single.php on line 39