Balen! Flinke vertragingen als je met de trein naar Utrecht wil

UTRECHT – Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van 11 tot en met 26 augustus zestien dagen lang geen treinen tussen Utrecht Centraal en Ede-Wageningen/Rhenen. Reizigers kunnen gebruikmaken van NS snel- en stopbussen of, afhankelijk van hun reis, van alternatieve routes, meldt ProRail.

ProRail heeft in overleg met vervoerders gekozen om een aantal grote werkzaamheden op dat traject met elkaar te combineren en gelijktijdig uit te voeren. Daarbij is bewust gekozen voor de zomervakantie omdat er dan minder reizigers zijn. Het gaat om het plaatsen van een nieuw spoordek, het vernieuwen van wissels en sporen, opnieuw bestraten van perrons en de aanleg van twee nieuwe onderdoorgangen.

reizigersutrechtedeGisteren, 17:02 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten06 aug.Helden blussen brand met ijsklontjes06 aug.Gedupeerde fruitteler: Wel 30.000 euro schade!06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in AmsterdamGerelateerde artikelen04 aug.BinnenlandVrouw (20) geschept door trein bij station en overleden04 aug.BinnenlandNieuwe Rover-voorzitter: OV moet van deur tot deur01 aug.BuitenlandTwee toeristentreinen op elkaar gebotst in Peru: 15 gewonden01 aug.BinnenlandNederland krijgt knalgele overwegen: foeilelijk, maar wel veiliger30 jul.BinnenlandWeek lang overlast voor treinreizigers Gouda19 jul.BinnenlandScooterrijder overlijdt door botsing met treinDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Daarbij is bewust gekozen voor de zomervakantie omdat er dan minder reizigers zijn. Het gaat om het plaatsen van een nieuw spoordek, het vernieuwen van wissels en sporen, opnieuw bestraten van perrons en de aanleg van twee nieuwe onderdoorgangen.

Balen! Flinke vertragingen als je met de trein naar Utrecht wil – indebuurt Nijmegen

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

ProRail heeft in overleg met vervoerders gekozen om een aantal grote werkzaamheden op dat traject met elkaar te combineren en gelijktijdig uit te voeren.


Nijmegen at Twitter: