Fout in kaartverkoop: Hooligans konden gewoon naar NEC-wedstrijd

\Fout in kaartverkoop\: Hooligans konden gewoon naar NEC-wedstrijd
Oefenpot NEC gaat niet door omdat Fortuna Düsseldorf-fans wedstrijd willen verzieken
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Helaas wordt Internet Explorer 6,7 en 8 niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt kiezen voor Internet Explorer 11. Beter nog kiest u een browser uit het overzicht hiernaast. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

Dat heeft NEC in overleg met het OM en de politie besloten, dit omdat er signalen waren van onverwachte veiligheidsrisicos in de stad en rondom het stadion. Loco-burgemeester Bert Frings: Het is teleurstellend voor NEC en de supporters die zich verheugen op dit duel. Maar er zijn concrete signalen dat Duitse fans toch de wedstrijd wilden bezoeken en de openbare orde wilden verstoren. Vandaar dat we in gezamenlijkheid dit besluit hebben genomen.

Het oefenduel tussen Fortuna Dusseldorf en NEC, dat gepland staat voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. NEC en de gemeente Nijmegen hebben dat verklaard.

Oefenwedstrijd open dag NEC afgelast

Loco-burgemeester Bert Frings zegt in een verklaring dat het teleurstellend is voor zowel NEC, als de supporters. "Maar er zijn concrete signalen dat Duitse fans toch de wedstrijd wilden bezoeken en de openbare orde verstuoen. Vandaar dat we in gezamenlijkheid dit besluit hebben genomen."De Open Dag van NEC gaat wel gewoon door. Het duel met de Duitse club zou al gespeeld worden zonder publiek van het bezoekende team.

Eerder op de dag probeerden NEC-supporters vergeefs kaartjes te bemachtigen voor het duel tussen de clubs. De wedstrijd zou deel uitmaken van het programma van de Open Dag van NEC.

Norbert Alblas kreeg dinsdagmiddag letterlijk en figuurlijk een warm onthaal in het ronduit tropische Goffertpark, waar het kwik tot 36 graden steeg. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van Jong Ajax en is heel blij met…

NEC heeft doelman Norbert Alblas vastgelegd. De 23-jarige sluitpost komt transfervrij over van Ajax en tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog eens twee seizoenen. Alblas gaat in Nijmegen de concurrentie…


Nijmegen at Twitter: