Slachtoffer straatroof Nijmegen is vrouw (20) met kinderwagen

Slachtoffer straatroof Nijmegen is vrouw (20) met kinderwagen
Gewapende straatroof in Nijmegen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

NIJMEGEN – Een man met een mes heeft zondag aan het begin van de avond iemand beroofd op de Heidebloemstraat in Nijmegen.

– Zondagavond 4 November omstreeks 21.40 uur is een 20-jarige man ernstig bedreigd en beroofd door twee jongemannen op scooters. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit incident. – Zondagavond 11 November rond 19.40 uur zijn een 18-jarige man en vrouw uit Arnhem in de buurt van het station Dukenburg beroofd van hun telefoon. De politie zoekt getuigen. – Zaterdagavond 17 november is een 17-jarige vrouw uit Nijmegen en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven zijn zaterdagavond 17 november slachtoffer geworden van een straatroof in Nijmegen. De 37-jarige raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De dader wist te ontkomen. Het is niet bekend of hij iets heeft buitgemaakt. Via Burgernet riep de politie de hulp van het publiek in, maar dat leverde geen aanhouding op.

De politie heeft via Burgernet een oproep verspreid om uit te kijken naar een man met een bruin/legergroene pet. Ook draagt hij een dikke jas met wit zwarte mouwen. Bij de straatroof maakte de man gebruik van een mes.

De berover is volgens het signalement een blanke man van tussen de 30 en 40 jaar. Hij is ongeveer 1,75 meter lang en droeg een bruin-groene pet en een dikke jas met wit-zwarte mouw. 

Vierde straatroof in maand Dit is al de vierde straatroof binnen een maand tijd. Waarvan de 3de op zondagavond. De vorige straatroven vonden op de volgende data plaats: