Emoties lopen op bij NEC: We hebben elkaar laten vallen als een baksteen

NEC leed afgelopen vrijdag alweer de vijfde competitienederlaag van het seizoen. In de kleedkamer van de Nijmegenaren liepen de emoties een dag later hoog op in de kleedkamer.  Volgens technisch directeur Remco Oversier is zaterdagochtend in de kleedkamer uitgebreid met de selectie gesproken. “Dat was allemaal nog in de emotie. Die moet af en toe de vrije loop krijgen. Dat gebeurt niet heel vaak”, legt hij uit in gesprek met De Gelderlander.

Bij NEC heerst momenteel geen al te beste stemming. “Teleurstelling; dat alles en iedereen elkaar heeft laten vallen als een baksteen”, omschrijft Oversier het algehele gevoel. “Dat is de emotie die bij iedereen heel diep zit. Die emotie opzoeken is nu heel pijnlijk, maar dat moet er wel voor zorgen dat je maandag weer vooruit gaat.”

Ondanks de matige resultaten, schaart Oversier zich achter trainer Jack de Gier en de spelersgroep. “De druk vanuit de buitenwacht is enorm. In de wedstrijd tegen Sparta vorige week ging het de goede kant op en is iedereen tevreden. Jack werd toegezongen. Na vrijdag is dat niet zo. Dat is beiden te begrijpen. Daar zijn supporters ook voor.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.