Politie jaagt op bijl-overvallers en supermarkten nemen beveiligers in dienst

Politie jaagt op \bijl-overvallers\ en supermarkten nemen beveiligers in dienst
Doodsangsten door bijlenbende Lent | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

LENT РSupermarkt Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Lent is zaterdag in alle vroegte gewelddadig overvallen. De zeven medewerkers zijn enige tijd gegijzeld geweest, aldus de politie. De politie is een groot onderzoek gestart.

Overval op supermarkt in Lent

Zeven personeelsleden werden met messen en bijlen bedreigd en ze werden opgesloten in een koelcel. Rond 6.30 uur zijn de vier daders er met de buit vandoor gegaan. De personeelsleden hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Signalement Het gaat om een blanke en drie getinte mannen met witte maskers. Een van de daders droeg een Chelsea sportbroek met een witte bies. Een andere dader droeg opvallend witte DVOL sokken met witte Nike of Reebok schoenen.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de afgelopen dagen iets verdachts gezien in de buurt van deze supermarkt in Lent? Neem dan contact met ons via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.