Kevin Jansen uit de selectie van NEC gezet

Kevin Jansen maakt per direct geen onderdeel meer uit van de selectie van NEC. De Keuken Kampioen Divisie-formatie meldt dat maandagmiddag via de officiële kanalen. Het is onbekend waarom Jansen wordt gestraft door NEC.  De Nijmegenaren laten in een bericht weten dat de middenvelder op disciplinaire gronden voor onbepaalde tijd is teruggeplaatst naar het beloftenelftal van de club. Hij traint per direct niet meer mee met het eerste elftal van trainer Jack de Gier. 

Een mogelijke aanleiding voor de straf is een interview dat Jansen (26) afgelopen weekend gaf aan dagblad de Gelderlander. Daarin liet hij blijken teleurgesteld te zijn met het gebrek aan speeltijd in Nijmegen. 

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Het gaat erg slecht met NEC. De club verloor afgelopen vrijdag met 1-0 bij laagvlieger RKC. De Nijmegenaren staan na vijftien speelrondes op een teleurstellende tiende plaats.

Update 26/11 21.20: Jansen heeft maandagavond opnieuw van zich doen spreken. Op de dag dat de middenvelder permanent werd teruggezet naar Jong NEC, scoorde hij direct twee keer namens de Nijmeegse beloften, meldt de Gelderlander. Mede dankzij de dubbelslag van Jansen won Jong NEC met 4-0 van Jong Achilles.

Ole Romeny heeft een spreekverbod gekregen van NEC. De buitenspeler beleefde een curieuze avond in de verliespartij tegen RKC Waalwijk. "Ik wilde hem nog eerder eraf halen", aldus trainer Jack de Gier. Met een…

ℹ️ | Kevin Jansen maakt per direct geen deel meer uit van de eerste selectie van N.E.C.Jansen wordt op disciplinaire gronden voor onbepaalde tijd teruggeplaatst naar Jong N.E.C. pic.twitter.com/RW1Po7t6jv

Joey van den Berg zal het treffen tussen NEC en FC Volendam aanstaande vrijdag aan zich voorbij moeten laten gaan. De ervaren middenvelder ontving vrijdagavond bij RKC (1-0) zijn vijfde gele kaart van het seizoen van…

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.