Meisje met poep besmeurd bij bushalte in Nijmegen – AD.nl

Meisje met poep besmeurd bij bushalte in Nijmegen - AD.nl
Meisje besmeurd met ontlasting in bushokje | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

NIJMEGEN – Een onbekende heeft afgelopen woensdag een meisje besmeurd met poep. Dat gebeurde in een bushalte in Nijmegen.

Dit heeft plaatsgevonden tussen 21.30 en 22.15 uur. De politie is dringend opzoek naar getuigen die hun kunnen helpen. Op de foto is het betreffende bushokje te zien.

Meisje besmeurd met ontlasting in bushokje Nijmegen

Het incident gebeurde s avonds aan de Van Hogendorpstraat in Nijmegen, tussen 21.30 en 22.15 uur. De politie meldt dringend op zoek te zijn naar getuigen om de daders te kunnen pakken.

Mensen die iets hebben gezien, kunnen naar de politie bellen (0900 8844) en het zaaknummer 2019122608 vermelden. Een politiewoordvoerder kon donderdagavond nog niet meer details over de zaak vertellen.

De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets kunnen zeggen over het voorval. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Een Facebookbericht van de politie doet het nodige stof opwaaien. Nijmegenaren spreken over psychopaten en smerig tuig. Dan ben je ziek in je kop, aldus een ander.

nijmegenUpdated 3 uur geledenGisteren, 19:18 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S21 mrt.Stunt bikinibabe gaat gruwelijk mis21 mrt.Bloedige steekpartij Albert Cuypmarkt gefilmd19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat20 mrt.Laf schoptuig op station gefilmdGerelateerde artikelen21 mrt.Buitenland75-jarige vrouw vast voor doodsteken 7-jarige21 mrt.BinnenlandPolitie ingeschakeld voor bevalling, kersverse moeder doet open21 mrt.BinnenlandConductrice bijna gewurgd in trein Amsterdam – Haarlem21 mrt.BinnenlandMinderjarige jongen in rug gestoken in Haarlem21 mrt.BinnenlandPolitie zoekt beelden van vluchtroute Gökmen T.21 mrt.BinnenlandHonderden tips over aanslag UtrechtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.