Vrouw (21) uit Nijmegen aangehouden voor bedreigen Baudet – De Gelderlander

Vrouw (21) uit Nijmegen aangehouden voor bedreigen Baudet - De Gelderlander
Vrouw (21) uit Nijmegen opgepakt na doodsbedreiging Thierry Baudet
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Dit weekend doken er beelden op van een onherkenbare demonstrant die zingt “als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf.”

Eerder werd al bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) de uitspraak onderzoekt op strafbaarheid. Meerdere politici waren niet te spreken over wat er gezegd wordt door de vrouw in het filmpje.

Rutte: bedreigingen aan adres Thierry Baudet totaal onacceptabel

“Alle politici moeten in veiligheid en vrijheid hun werk kunnen doen. Democratie is geen gemakkelijk, maar wel een rijk bezit. Dat moeten we met z’n allen beschermen”, meldde premier Mark Rutte eerder op maandag.

Eerder werd al bekend dat de politie en het Openbaar Ministerie (OM) het filmpje onderzoeken. Een andere opmerking gericht aan de FVD-leider werd vorige week ook al besproken bij justitie. Een docent van de Universiteit Utrecht had onder een Facebook-bericht van FVD “Volkert waar ben je” geplaatst, verwijzend naar de moordenaar van Pim Fortuyn.

Een andere opmerking gericht aan de FVD-leider werd vorige week ook al besproken bij het Openbaar Ministerie (OM). Een medewerker van de Universiteit Utrecht had onder een Facebook-bericht van FVD “Volkert waar ben je” geplaatst, waarmee hij dus verwees naar de moordenaar van Pim Fortuyn.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.