Politie ontdekt hennepkwekerij met 404 planten in verzorgingshuis – De Gelderlander

Politie ontdekt hennepkwekerij met 404 planten in verzorgingshuis - De Gelderlander
Opmerkelijk: Politie vindt hennepkwekerij in verzorgingstehuis
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Vanmiddag kreeg ons hennepteam een rare melding dat er mogelijk een hennepkwekerij in een verzorgingshuis zat aan de Lentiusstraat, staat te lezen in de post. Ter plaatse bleek inderdaad het hele appartement vol te staan met hennep.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De politie vond meer dan 400 planten in een aanleunwoning bij het verzorgingstehuis. Er zou ook illegaal stroom zijn afgetapt.

brakkensteinnijmegen-zuidUpdated 41 min geleden45 min geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S27 mrt.Betrapte toerist blijft ontkennen: Dat deed ik niet!25 mrt.Sexy model viral met hilarische video27 mrt.Woedende agenten meppen aso in trekker27 mrt.Hier had deze overvaller niet op gerekendGerelateerde artikelen27 mrt.BinnenlandGrote hennepvondst in Zuilichem22 feb.BinnenlandRechter: huis ouders Yuri van Gelder terecht op slot01 jan.BinnenlandDode door brand in Axel12 dec.BinnenlandHennepvondst in dorpshuis gereformeerd plaatsje25 jul.BinnenlandZo klinken speakers gemaakt van hennep09 meiBinnenlandHennepmatras van 80.000 euro aangetroffen in Bergen op ZoomDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Het lijkt erop dat het hennepteam een verzorgingstehuis een opmerkelijke plek vindt voor een illegale kwekerij. Dat is iets anders dan achter de geraniums zitten, schrijft de politie

Nijmegen – De politie heeft donderdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld in een verzorgingshuis in de Nijmeegse wijk Brakkenstein. Eén van de appartementen deed dienst als kweekplaats voor 404 planten.