Drie Nijmegenaren opgepakt voor inrijden op persoon en wijkcentrum Hatert – De Gelderlander

Drie Nijmegenaren opgepakt voor inrijden op persoon en wijkcentrum Hatert - De Gelderlander
Dolle bestuurder richt ravage aan in Nijmegen, drie aanhoudingen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Hoewel de wagen door de aanrijdingen zwaar beschadigd raakte, reed de bestuurder daarna weg. Buurtbewoners zagen het gebeuren en belden 112.

Volgens een woordvoerder van de politie is aan het incident een handgemeen voorafgegaan. Ook waren er nog twee andere autos bij betrokken. Inmiddels zijn er drie aanhoudingen verricht. Het gaat om Nijmegenaren van 24 (twee) en 25 jaar. 

De politie verricht in de omgeving van de Couwenbergstraat buurtonderzoek en de brandweer controleert de beschadigde gevel.

De politie stelde uitgebreid onderzoek in op de plaats van de aanrijding. Een wijkcentrum bleek schade te hebben opgelopen, onder meer is een muur ontzet, en ook een lantaarnpaal was omver gereden. Er is sporenonderzoek verricht en onder meer in de omgeving gezocht met een speurhond. De persoon die werd aangereden en vermoedelijk gewond raakte is niet meer aangetroffen.