Dode en zes gewonden na enorme crash op A73: snelweg tussen Malden en Wijchen tot avondspits dicht – De Gelderlander

Dode en zes gewonden na enorme crash op A73: snelweg tussen Malden en Wijchen tot avondspits dicht - De Gelderlander
Dode en meerdere gewonden bij ernstig ongeval A73 bij Nijmegen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Dode en gewonden door zwaar ongeluk op A73

2 Bij een ernstig ongeval op de A73 bij Nijmegen is dinsdag één persoon om het leven gekomen, meldt de politie. Drie personen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie waren er twee vrachtautos, twee personenautos en een busje bij het ongeluk betrokken. Onduidelijk is hoe ernstig de gewonden eraan toe zijn.

Door het ongeluk wordt het verkeer richting Nijmegen omgeleid via de A67. Ook voor het verkeer richting Venlo is er een omleiding ingesteld.

ANWB meldt dat de A73 voorlopig nog dicht is bij Beuningen. Er staat ook file op de A73 richting Maasbracht. Daar is een rijstrook dicht voor hulpdiensten.

Video: Dode en gewonden bij ernstig ongeluk op A73

Uiteraard veel hulpdiensten aanwezig op de #A73. Ook voor het verkeer richting Venlo is er een omleiding ingesteld.