A73 bij Nijmegen vrijgegeven na acht uur onderzoek en schoonmaak vanwege dodelijk ongeluk – De Gelderlander

A73 bij Nijmegen vrijgegeven na acht uur onderzoek en schoonmaak vanwege dodelijk ongeluk - De Gelderlander
A73 weer open na dodelijk ongeval | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Video: Dode en gewonden bij ernstig ongeluk op A73

2 Bij een ernstig ongeval op de A73 bij Nijmegen is dinsdag één persoon om het leven gekomen, meldt de politie. Drie personen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur. Op de Schoenaker is het momenteel extra druk vanwege het ongeval op de A73. De chauffeur zou niet lekker zijn geworden, waarna hij van de weg raakte. Hij is voor controle per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Volgens de politie waren er twee vrachtautos, twee personenautos en een busje bij het ongeluk betrokken. Onduidelijk is hoe ernstig de gewonden eraan toe zijn. Op sociale media is te zien dat er veel hulpdiensten aanwezig waren.

WIJCHEN – Op de Schoenaker N847 in Wijchen is dinsdag begin van de middag een kleine vrachtwagen van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen.

Door het ongeluk ging de A73 tijdelijk dicht bij Beuningen en werd het verkeer omgeleid. Rond 16.30 uur ging de weg weer open.

Uiteraard veel hulpdiensten aanwezig op de #A73. Ook voor het verkeer richting Venlo is er een omleiding ingesteld.

Bij een ongeluk, eerder op de dag, waren twee vrachtwagens, een busje en twee personenautos betrokken. Er viel een dodelijk slachtoffer. Zes andere inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, van wie één met ernstig letsel.