Schiet- én steekincident in en rond Nijmegen: 2 gewonden – RTL Nieuws

Bij een schiet- en een steekincident in Nijmegen en Beuningen zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt, van wie één mogelijk ernstig. De twee gebeurtenissen hebben met elkaar te maken, zegt de politie.

De schietpartij was op de parkeerplaats in de buurt van een kartbaan in het westen van Nijmegen. De melding kwam even na 16 uur binnen.

De schietpartij was op de parkeerplaats in de buurt van een kartingbaan in het westen van de stad. De politie weet dat een auto die bij de situatie betrokken was na de schietpartij naar het nabijgelegen Beuningen is gereden. Daar vond het steekincident plaats in de lokale McDonalds .

De politie weet dat een auto die bij de situatie betrokken was, na de schietpartij naar het nabijgelegen Beuningen is gereden. Daar vond het steekincident plaats in een vestiging van McDonalds .

In de zaak zijn vier verdachten, onder wie de twee gewonden. Een van de twee gewonden heeft zichzelf gemeld bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, dat daardoor ook is aangemerkt als plaats delict.

Video: Twee gewonden door schietpartij en steekincident

In de zaak zijn vier verdachten, onder wie de twee gewonden. Eén van de twee gewonden heeft zichzelf gemeld bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, dat daardoor ook is aangemerkt als plaats delict.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.