Verdachte Nijmegen door zwaarbewapend arrestatieteam aangehouden – Omroep Gelderland

Verdachte Nijmegen door zwaarbewapend arrestatieteam aangehouden - Omroep Gelderland
Arrestatieteam houdt verdachte aan na bedreiging in centrum van Nijmegen
Het ging om een patiënt van de locatie Achter de Bank van Woonzorgnet in Nijmegen. Achter de Bank helpt mensen met psychiatrische problemen en autisme.

De man had zich verschanst in een pand in het centrum van Nijmegen. Medebewoners en begeleiders stonden op straat. Een aantal mensen werd tijdelijk ondergebracht in een nabijgelegen horecagelegenheid. 

De politie sloot een deel van het Nijmeegse centrum dinsdag aan het eind van de middag af, nadat de man vanuit een gebouw dreigde met geweld. Een zwaarbewapend arrestatieteam van de politie heeft de bedreiger uit het pand gehaald.

Politie maakt zich klaar voor inval bij Nijmeegse zorginstelling waar man dreigt met geweld

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Floor Bouma 19 november 2019 om 18:41 Leestijd 1 minuut De politie is in groten getale aanwezig in Nijmegen. Foto Roland Heitink/ANP Een deel van het centrum van Nijmegen was dinsdagavond enkele uren afgesloten vanwege een man die dreigde met een vuurwapen te schieten. Rond 18.50 uur maakte de politie bekend dat de verdachte is aangehouden, volgens lokale media nadat agenten het pand binnenvielen waar de man zich verschuilde. Het is vooralsnog onduidelijk of hij daadwerkelijk een wapen had.