Agenten rijden fietser aan tijdens spoedrit in Nijmegen – De Gelderlander

Agenten rijden fietser aan tijdens spoedrit in Nijmegen - De Gelderlander
Politie: wij zoeken door agent aangereden vrouw | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

NIJMEGEN – Politieagenten in Nijmegen hebben woensdagavond in de stad mogelijk een vrouw op een fiets aangereden. De vrouw viel op straat toen agenten langsreden tijdens een spoedrit. Of ze daadwerkelijk is geraakt, is niet duidelijk.

Agenten waren rond 20.15 uur vanaf de Molenstraat met spoed op weg naar het station voor een melding van een grote vechtpartij. Door een onoverzichtelijke situatie hebben wij de fietsster over het hoofd gezien. Mogelijk dat wij of zij ons dienstvoertuig heeft geraakt, schrijft de politie. Volgens de agenten kon de vrouw zelfstandig wegfietsen.

Agenten waren woensdagavond in een politiewagen met zwaailicht onderweg naar een vechtpartij op het centraal station van Nijmegen.

De politie wil desondanks weten hoe het met haar is. Wij zouden graag met haar in contact willen komen om onze excuses te maken.

De agenten gaven midden in een drukke uitgaansstraat gas, nadat de melding van een grote vechtpartij was binnengekomen. Door een onoverzichtelijke situatie hebben we een vrouwelijke fietser over het hoofd gezien, aldus de agenten.

De agenten zagen dat de vrouw wel verder kon fietsen, laten ze weten. Op dat moment kozen ze ervoor door te rijden. De politie wil nu weten hoe het met de vrouw is, en wil haar excuses aanbieden, aldus het korps op Facebook.