Meer dan 200 mensen zoeken naar hockeyvader in Oosterhout – RTL Nieuws

Meer dan 200 mensen zoeken naar hockeyvader in Oosterhout - RTL Nieuws
Massale zoektocht naar vermiste hockeyvader | Oosterhout
Bij het Brabantse Oosterhout wordt vandaag massaal gezocht naar de 53-jarige Sacco Tange die sinds een week wordt vermist.

Op zondag 13 oktober, tussen 09.00 uur en 10.00 uur, is de vermiste voor het laatst gezien bij zijn woning te Oosterhout.

Massale zoektocht naar vermiste hockeyvader | Binnenland

Een speciaal zoekteam van 110 militaire en politieveteranen krijgt daarbij hulp van zon honderd vrijwilligers en een groep brandweerlieden, zegt een woordvoerder van de politie.

200 mensen zoeken naar vermiste Sacco Tange uit Oosterhout, ook hulp van politie en veteranen

Onder de vrijwilligers zijn veel leden van de plaatselijke hockeyclub, waar de twee kinderen van Tange jeugdlid zijn. De groep zoekt in een natuurgebied in Den Hout, waar de vermiste man in de buurt woont en waar hij vaak wandelde.

Sacco Tange werd vorige week zondag voor het laatst gezien bij zijn huis in Oosterhout. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

De politie heeft gekeken of de man in de tussentijd nog ergens geld heeft uitgegeven waaraan zijn verblijfplaats zou kunnen worden afgelezen, maar dat leverde niets op. “Hij had zijn mobiel niet bij zich en er is geen betaalspoor gevonden”, zegt een woordvoerder van de politie.

De politie heeft afgelopen vrijdag de vermissing op politie.nl gezet, na eerst zelf onderzoek te hebben gedaan. Zo werd bijvoorbeeld gekeken of er dingen speelden in zijn privéleven. De politie heeft daar geen aanwijzingen voor gevonden.

“Daarom hebben we hem vrijdag als vermist neergezet op onze site. We maken ons inderdaad zorgen. Het is ook verschrikkelijk voor zijn vrouw en kinderen. We zijn bang dat hem iets is overkomen, dus we zijn met gemengde gevoelens aan het zoeken.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.