Twee meisjes (14) vermist uit Purmerend, mogelijk vertrokken naar Engeland – Hartvannederland.nl

PURMEREND – Twee 14-jarige meisjes uit Purmerend zijn al dagenlang vermist. De politie heeft serieuze zorgen. Hun familie heeft op geen enkele manier contact met de meisjes kunnen leggen.

De tieners zijn vrijdag op de trein in Purmerend gestapt. Sindsdien zijn ze spoorloos. Wat hun bestemming is, is nog niet opgehelderd. De politie is zeer serieus met deze zaak bezig, zegt een woordvoerder.

Er zijn geen aanwijzingen voor concreet gevaar, maar het feit dat ze 14 jaar zijn, en al zo lang weg, is zorgwekkend genoeg, meldt een woordvoerder. Wij hebben frequent contact met de familie. Die is uiteraard heel erg bezorgd. Er is helemaal geen contact, ook niet per app.

Marwa en Nora zijn allebei rond de 1.70 meter en hebben bruine ogen en donker haar. Ze spraken volgens de politie over een reis naar Engeland. Ook zouden ze mogelijk naar Rotterdam zijn gereisd, meldde de politie gisteren op Facebook. Vandaag zijn er geen nieuwe aanwijzingen binnengekomen over hun mogelijke bestemming.

Contact met onze redactie? Gebruik de WhatsApp-tiplijn: +31613650952. Zet het nummer in uw telefoon of, nog makkelijker, klik hier.

Sinds afgelopen vrijdag zijn twee 14-jarige meisjes uit Purmerend vermist. Het zijn Marwa Azhir en Nora Salook. De politie heeft op haar website de vermissing van de twee meisjes gemeld en vraagt mensen die de meisjes sinds vrijdag hebben gezien om meteen 0900-8844 te bellen of 112.

De meisjes zijn vrijdag in Purmerend met onbekende bestemming op de trein gestapt. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat ze spraken over een reis naar Groot-Brittannië. Ze wilden mogelijk ook naar Rotterdam reizen.