Twee vermiste meisjes (14) uit Purmerend weer terecht – Hartvannederland.nl

PURMEREND – Twee 14-jarige meisjes uit Purmerend zijn al dagenlang vermist. De politie heeft serieuze zorgen. Hun familie heeft op geen enkele manier contact met de meisjes kunnen leggen.

De tieners zijn vrijdag op de trein in Purmerend gestapt. Sindsdien zijn ze spoorloos. Wat hun bestemming is, is nog niet opgehelderd. De politie is zeer serieus met deze zaak bezig, zegt een woordvoerder.

Er zijn geen aanwijzingen voor concreet gevaar, maar het feit dat ze 14 jaar zijn, en al zo lang weg, is zorgwekkend genoeg, meldt een woordvoerder. Wij hebben frequent contact met de familie. Die is uiteraard heel erg bezorgd. Er is helemaal geen contact, ook niet per app.

Marwa en Nora zijn allebei rond de 1.70 meter en hebben bruine ogen en donker haar. Ze spraken volgens de politie over een reis naar Engeland. Ook zouden ze mogelijk naar Rotterdam zijn gereisd, meldde de politie gisteren op Facebook. Vandaag zijn er geen nieuwe aanwijzingen binnengekomen over hun mogelijke bestemming.

Contact met onze redactie? Gebruik de WhatsApp-tiplijn: +31613650952. Zet het nummer in uw telefoon of, nog makkelijker, klik hier.

Met het bezoeken en gebruiken van de diensten van FOK.nl ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Om een betaling te doen is het noodzakelijk dat je hieronder akkoord gaat. Vergeet niet ook onze algemene voorwaarden en privacyverklaring te lezen.Let op: de gekochte tijd gaat in zodra je betaling is goedgekeurd.

De wet koop op afstand verplicht ons je te melden dat je recht op bedenktijd hier niet van kracht is. Immers; je verbruikt je tegoed direct na betaling. Om deze reden kunnen we je activiteit bij een betaald bezoek opslaan. We houden niet bij wélke paginas je bekijkt, maar kunnen desgewenst wel bijhouden op welke momenten je de site bezoekt binnen je betaalde periode. Als je akkoord gaat met de voorwaarden geef je aan dat je begrijpt dat je geen recht hebt op de gebruikelijke bedenktijd of retour.