Moeder redt kindje in buggy uit water Rijswijk – Telegraaf.nl

Moeder redt kindje in buggy uit water Rijswijk - Telegraaf.nl
Kind in kinderwagen te water, moeder springt erachteraan
De kinderwagen belandde in de Vliet, volgens lokale media doordat een hondenriem verstrikt raakte in het onderstel.

RIJSWIJK – Een jong kindje is zondagavond met kinderwagen en al te water geraakt in Rijswijk (Zuid-Holland). De moeder sprong het kind achterna, kon het kind uit de kinderwagen halen en veilig op het droge krijgen.

De kinderwagen belandde in de Vliet, volgens lokale media doordat een hondenriem verstrikt raakte in het onderstel.

Het incident gebeurde op de Huis te Hoornkade, waar de kinderwagen in kanaal de Vliet viel. De moeder bedacht zich geen moment en sprong ook in het pikkedonker het ijskoude water in. Ze kon haar baby veilig op het droge krijgen.

Het incident gebeurde op de Huis te Hoornkade. De kinderwagen belandde in de Vliet, volgens lokale media doordat een hondenriem verstrikt raakte in het onderstel. Maar dat kon de politie niet bevestigen.

Een baby is vanavond met kinderwagen en al te water geraakt in het Zuid-Hollandse Rijswijk. De moeder van het kind was haar honden aan het uitlaten, toen de riem verstrikt raakte in de kinderwagen en deze in kanaal trok.

Buurtbewoners hebben moeder en kind opgevangen. Daarna werd het kindje met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar het is nagekeken. Met het kindje gaat het redelijk goed, aldus de politie.

Het kindje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar volgens een politiewoordvoerder gaat het redelijk goed met het kindje. Het leek even ernstig, maar het valt gelukkig mee. Ook de moeder is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Politieagenten hebben de kinderwagen weer uit het water gevist.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Volgens nieuwssite Regio 15 raakte een hondenriem mogelijk verstrikt in het onderstel van de kinderwagen en raakte het kind daardoor uiteindelijk in de Vliet. Buurtbewoners hoorden de moeder roepen en hebben de vrouw en haar kind opgevangen.