Pompstation uitgevallen: Omgeving Roermond zit zonder water (Merum) – De Limburger

Pompstation uitgevallen: Omgeving Roermond zit zonder water (Merum) - De Limburger
Midden-Limburg heeft weer water uit de kraan
ROERMOND – Bij zon 25.000 aansluitingen in Midden-Limburg kwam zondagochtend een tijd lang geen water uit de kraan. Dat kwam door een lekkage op het terrein van een pompstation in Herten, gemeente Roermond, zei een woordvoerder van Waterleidingmaatschappij Limburg (WML).

Rond 11.15 uur stroomde bij iedereen het water weer uit de kraan. Wel kan hier en daar de druk lager zijn, maar dat herstelt zich in de loop van zondag, zei de woordvoerder.

Tienduizenden huishoudens Midden-Limburg getroffen door waterstoring

De storing begon rond 9.55 uur. De oorzaak van het lek is onbekend. Rond 11.00 uur wist WML de watertoevoer om te leggen zodat mensen water via een ander verdeelsysteem in huis krijgen.

Drinkwaterstoring Midden-Limburg verholpen

kranenlimburgwaterUpdated 15 min geleden1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S15 mrt.Wilders reageert op aanslagen moskeeën16 mrt.Nog nooit zon seksistische aso tegengekomen15 mrt.Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werk15 mrt.Dit krijgt Temptation-Danique in haar inbox (18+)Gerelateerde artikelen13 mrt.BinnenlandStoring Facebook en Instagram08 mrt.BuitenlandStroomstoring legt Venezuela plat08 mrt.BuitenlandMaduro: stroomstoring is sabotage van de VS24 feb.BinnenlandMogelijk weer storing bij Intertoys19 feb.BinnenlandStoring bij gemeente Amsterdam opgelost22 jan.BinnenlandStoring bij WhatsappDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Door een storing zat vanochtend een deel van Limburg zonder drinkwater. Het ging om de regio Roermond. Rond 11:30 was de storing verholpen.

Waterbedrijf Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) liet weten dat er sprake was van een storing in een verdeelstation in Herten, in de gemeente Roermond.

Daardoor kwam er bij zon 25.000 aansluitingen in Midden-Limburg geen water uit de kraan. De storing begon rond 9.55 uur.