Pompstation valt uit: geen water in omgeving Roermond – 1Limburg – Nieuws en Sport uit Limburg

Pompstation valt uit: geen water in omgeving Roermond - 1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
Midden-Limburg heeft weer water uit de kraan
ROERMOND – Bij zon 25.000 aansluitingen in Midden-Limburg kwam zondagochtend een tijd lang geen water uit de kraan. Dat kwam door een lekkage op het terrein van een pompstation in Herten, gemeente Roermond, zei een woordvoerder van Waterleidingmaatschappij Limburg (WML).

Rond 11.15 uur stroomde bij iedereen het water weer uit de kraan. Wel kan hier en daar de druk lager zijn, maar dat herstelt zich in de loop van zondag, zei de woordvoerder.

De storing begon rond 9.55 uur. De oorzaak van het lek is onbekend. Rond 11.00 uur wist WML de watertoevoer om te leggen zodat mensen water via een ander verdeelsysteem in huis krijgen.

kranenlimburgwaterUpdated Gisteren, 11:27Gisteren, 10:23 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S16 mrt.Nog nooit zon seksistische aso tegengekomen17 mrt.Boeing, is dit écht de bedoeling?17 mrt.Mega-crash: meisje gelanceerd uit auto17 mrt.Trucker solliciteert naar ontslagGerelateerde artikelen13 mrt.BinnenlandStoring Facebook en Instagram08 mrt.BuitenlandStroomstoring legt Venezuela plat08 mrt.BuitenlandMaduro: stroomstoring is sabotage van de VS24 feb.BinnenlandMogelijk weer storing bij Intertoys19 feb.BinnenlandStoring bij gemeente Amsterdam opgelost22 jan.BinnenlandStoring bij WhatsappDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.