Mogelijk weer geschoten in Roosendaal: politie houdt verdachten onder schot tijdens aanhouding – BN DeStem

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De politie kreeg maandagochtend rond tien over elf meerdere meldingen dat er mogelijk was geschoten op de Philipslaan. In de omgeving van de Philipslaan spraken agenten met getuigen die de schoten hadden gehoord.

In de Marconistraat werd een auto aan de kant gezet. De inzittenden werden met een zogenoemde uitpraatprocedure uit de auto gehaald en gearresteerd. Bij zon procedure worden vuurwapengevaarlijke verdachten onder schot en gecontroleerd uit een voertuig gehaald.

Na verder onderzoek werd maandagavond een derde verdachte aangehouden. In een woning vond de politie ook een vuurwapen.

Tweede meldingHet drietal zit vast voor verhoor. De politie onderzoekt of er daadwerkelijk is geschoten in de omgeving van de Philipslaan en de eventuele betrokkenheid van de drie verdachten hierbij. Zondagavond kreeg de politie ook een melding van mogelijke schoten vanuit een auto in de Wethouder Lanenstraat. Of beide meldingen met elkaar verband houden wordt onderzocht.